eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Frank Lampard visszavonult angol labdarúgó, az angol első osztálybeli Chelsea legendás játékosa sajtótájékoztatót tart a londoni Stamford Bridge stadionban 2019. július 4-én. A londoni klub három évre szerződtette vezetőedzőjének a 41 éves szakembert, aki a Juventushoz távozó olasz Maurizo Sarrit váltja.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Egykori aranylabdás labdarúgó ülhet le a Chelsea kispadjára

Frank Lampard aligha veszíthetett el büntetlenül hatból négy mérkőzést - bajnokesélyes csapat edzőjeként.

A korábbi aranylabdás futballista, az ukrán Andrij Sevcsenko válthatja a londoni Chelsea vezetőedzői posztján Frank Lampardot - írta a Le10Sport.

A francia portál híre azután látott napvilágot, hogy a Chelsea a legutóbbi hat mérkőzéséből négyet elveszített a Premier League-ben, s a hazai pályán a Manchester Citytől vasárnap elszenvedett 3-1-es vereség nyomán csak kilencedik a tabellán a pár hete még a bajnokesélyesek között emlegetett együttes.

A 2016-tól

az ukrán futballválogatott szövetségi kapitányaként dolgozó, 44 éves Sevcsenko

neve azért is merülhetett fel lehetséges Lampard-utódként, mert máig jó viszonyt ápol a londoni klub tulajdonosával, Roman Abramoviccsal. Annak idején az orosz milliárdos hívására szerződött Sevcsenko a vele Bajnokok Ligáját is nyert AC Milantól a Chelsea-hez, amelyben 2006 és 2009 között játszott.

A Le10Sport megjegyezte, hogy

Sevcsenko 14 éves fia, Kristian a Chelsea ifjúsági akadémiájának növendéke,

és nagy tehetségnek számít.

Más sajtóértesülések szerint Lampard kap még egy esélyt: a Chelsea vezetői nem tenyereltek rá a pánikgombra, de a háttérben elkezdődött a mozgolódás. Sevcsenkón kívül a PSG-től menesztett Thomas Tuchel neve vetődik fel egyre gyakrabban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Tízből négy uniós munkavállalót közvetlenül érint majd a zöld átállás

Tízből négy uniós munkavállalót közvetlenül érint majd a zöld átállás

A munkavállalók közel 40%-a az EU-ban jelenleg olyan szakmában dolgozik, amelyre a gazdaság zöld átállása közvetlen hatással lesz – derül ki az Eurofound elemzéséből. A szociális, foglalkoztatási és munkaügyi kérdésekkel foglalkozó uniós szervezet jelentése szerint majdnem minden tizedik jelenlegi munkavállalóról mondható el, hogy a zöld átállás hatására olyannyira fokozatosan átalakul a szakmája, hogy azzal egy új foglalkozás jön létre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×