eur:
392.88
usd:
363.43
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Danyi Gábor, a Győr vezetőedzője a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Rosztov-Don mérkőzésen a Papp László Budapest Sportarénában 2019. május 12-én.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Danyi Gábor távozik Győrből

Tíz évig volt a többszörös BL-győztes klub alkalmazásában az edző.

Nem hosszabbította meg a Győri Audi ETO KC a vezetőedző szezon végén lejáró megbízatását, így biztossá vált, hogy 2021 nyarán Danyi Gábor távozik.

"A klub vezetése tárgyalt a kontraktus folytatásáról, és az a döntés született, hogy nem hosszabbítjuk meg az idén lejáró szerződést. A szezon hátralévő részében természetesen közösen küzdünk tovább a céljaink eléréséért” - mondta a klub honlapjának Bartha Csaba elnök.

Danyi Gábor 2011 nyarán érkezett Győrbe, másodedzőként Konkoly Csabával, Karl Erik Bohnnel és Ambros Martínnal dolgozott az egyesületnél. 2018-tól vezetőedzőként folytatta munkáját a klubnál, 2019-ben BL-győzelemre vezette az együttest.

Sajtóhírek szerint van esély arra, hogy Ambros Martin visszatér Győrbe.

Irány Siófok

Már ki is derült, hol folytatja a válogatottnál társ-szövetségi kapitányként is dolgozó szakember: a Siófok vezetőedzője lesz. Három plusz két éves szerződést írt alá, segítője pedig a jelenlegi vezetőedző, Zdravko Zovko lesz.

"Nagyon örülünk neki és büszkeséggel tölt el minket, hogy Gábor elfogadta a felkérésünket, így közösen nyithatunk egy új fejezetet a klub életében. Az érkezése nem csak a felnőtt csapatunkra lesz hatással, hanem az SKC teljes szakmai munkájára. Az is fontos volt számunkra, hogy Zovko mester a maradásáról biztosított bennünket. Minden téren pozitív irányba változtak a dolgok, mióta átvette a csapat irányítását. Nagyon tiszteljük őt. Jelen pillanatban azonban nem szeretnék a távolabbi jövőbe tekinteni, hiszen mindenkinek megvan a saját feladata az adott klubjában és ezt maximálisan tiszteletben tartjuk. Jelenleg az idei szezon eredményes befejezésére koncentrálunk.” – nyilatkozta Fodor János, a Siófok KC ügyvezetője.

„Örömteli és megtisztelő számomra, hogy nyártól a Siófok KC-nál folytathatom pályafutásomat. Izgatottan várom ennek az új fejezetnek a kezdetét, de addig is vannak kötelezettségeim. Jelenleg az a legfontosabb számomra, hogy befejezzem azt, amit elkezdtem. Mindent megteszek azért, hogy a Győri Audi ETO KC-val a lehető legsikeresebben zárjuk le ezt a szezont.” – fogalmazott Danyi Gábor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×