eur:
395.4
usd:
368.49
bux:
71873.97
2024. július 2. kedd Ottó
Nicolas Otamendi, a Manchester City (b) és Joelinton, a Newcastle United játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában játszott Manchester City-Newcastle United mérkőzésen a manchesteri Etihad Stadionban 2020. július 8-án. A Manchester City 5-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Michael Regan

Anglia bezár, de a Premier League nem

Boris Johnson brit miniszterelnök egész Angliára zárlatot rendelt el az új koronavírus-mutáns gyors terjedésének megfékezéséért, de a profi sportok nem állnak le.

A rendelet értelmében csak különleges okkal hagyhatják el otthonukat az emberek, gyakorlatilag mindenkit otthonába zárnak, akit csak lehet. Joggal merült fel a sportrajongókban, hogy ez hatással lesz majd a szezonra is, de mint kiderült, az élsportolók ugyanúgy járhatnak edzésre és részt vehetnek a mérkőzéseken is – írja a 24.hu.

Az elmúlt Premier League-fordulókban kísérleteztek a nézők visszaengedésével, de idővel mindenhol újra be kellett zárni a stadionokat a nézők elől a növekvő fertőzésszámok miatt. Sok szurkoló a bajnokság szüneteltetését is javasolta, hogy a futballisták ne fertőződjenek meg.

A BBC arról ír, hogy zárt kapuk mögött folytatódhat a profi sport Angliában. Az embereknek napi egy szabad levegőn végzett testmozgást engedélyeznek a régióban, de

az olyan létesítmények, mint a teniszpályák, az edzőtermek vagy a golfpályák, zárva tartanak, akkor is, ha a szabadban végezhetik tevékenységüket az ott sportolók

(Skóciában a golfot szigorú szabályok mellett engedik). Egyedül a mozgáskorlátozottak sportolhatnak zárt térben. Amatőrök csapatsportot sem űzhetnek.

A portál felhívja a figyelmet arra, hogy a szezonban négy Premier League-meccset halasztottak el a koronavírus miatt.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×