eur:
393.35
usd:
364.18
bux:
72008.66
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Raksányi Krisztina a magyar válogatott edzésén a női kosárlabda Európa-bajnokságon a Belgrád Aréna bemelegítő termében, a szerb fővárosban 2019. július 1-jén.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Spanyolországba igazolt Raksányi Krisztina

A spanyol élvonalban szereplő Ciudad De La Laguna Tenerife csapatához igazolt Raksányi Krisztina, a magyar női kosárlabda-válogatott csapatkapitánya.

A 29 éves játékos októberben - három hónap után - távozott a francia első ligás Tarbes-tól, új klubját pedig most az őt képviselő ügynökség jelentette be a közösségi oldalán.

Raksányi az idény végéig szóló szerződést kötött a spanyol egyesülettel, amely jelenleg a hatodik helyen áll a bajnokságban és az Európa Kupában is érdekelt. Péntek óta már új együttesével készül.

"Sokáig úgy nézett ki, hogy vissza tudok menni Tarbes-ba, mert nem voltak elégedettek azzal az amerikai lánnyal, akinek a helyére engem hoztak, amíg ő meg nem érkezett. El is küldték. Engem pedig arra kértek, hogy várjak az új igazolásommal." – mondta az M1 aktuális csatornának Raksányi Krisztina.

Hozzátette: egészen hat nappal ezelőttig várt is, de akkor jött a Tenerife ajánlata. Az ügynöke felhívta a franciákat, akik továbbra sem tudtak konkrét választ adni, ő pedig úgy volt vele, hogy akkor inkább elfogadja a spanyolok ajánlatát.

"Úgy volt, hogy már vasárnap pályára léphetek, de nem érkeztek meg időben a papírjaim. Harmadikán azonban, a Valencia ellen már játszhatok" - mondta a kosaras, aki szerint szakmailag előrelépés számára, hogy a Teneriféhez igazolt.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×