eur:
394.94
usd:
367.54
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Manchester. 2016. október 2.Wayne Rooney, a Manchester United játékosa a Stoke City ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában játszott mérkőzésen a londoni manchesteri Old Trafford stadionban 2016. október 2-án. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Wayne Rooney fia folytatja apja történetét az MU-nál – videó

A kis Kai ugyanazt a mezszámot viselheti, mint annak idején apja.

Wayne Rooney fia a Manchester United labdarúgócsapatához szerződött - erről a klub legendás játékosa számolt be közösségi oldalán.

Az Instagramra feltöltött képen a 35 éves Rooney felesége és a 11 éves Kai társaságában látható, aki éppen szerződését írja alá. Mellette az asztalon a nevével egy 10-es manchesteri mez, Rooney ugyancsak tízesben szerepelt az MU-ban.

Rooney a Manchester United – és az angol válogatott – gólrekordere, 13 évet töltött az Old Traffordon, ezalatt 559 mérkőzésen 253-szor talált a hálóba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×