eur:
392.49
usd:
362.54
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Lángokban áll Romain Grosjean, a Haas francia versenyzőjének autója a rajt utáni balesete után a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Bahreini Nagydíján a szahíri pályán 2020. november 29-én. Grosjean a hármas kanyar kijáratánál veszítette el az irányítást a Haas fölött, falnak csapódott, autója kettészakadt és lángba borult. A versenyző túlélte a balesetet, a futamot szüneteltetik.
Nyitókép: MTI/AP/Pool/Brynn Lennon

Grosjean ismét a kórházból üzent

A francia pilóta horrorbalesete után humoránál van.

Még kórházban van Romain Grosjean, akinek az autója a vasárnapi Bahreini Nagydíjon a szalagkorlátnak csapódott, kettétört és kigyulladt, a versenyző pedig még időben ki tudott menekülni belőle. A pilóta égési sérülésekkel úszta meg az esetet.

Kedden az Instagramon tett közzé üzenetet:

"Soha nem gondoltam volna, hogy néhány guggolás boldoggá tesz. A test szépen gyógyul az ütközéstől. Remélhetőleg ugyanez lesz a kezem égési sérüléseivel is. Ezúton is köszönöm mindenkinek az üzeneteket" - írta, hozzátéve egy mosolygós jellel, hogy

még mindig nagyon lassan tud gépelni,

ami érthető.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Romain Grosjean (@grosjeanromain) által megosztott bejegyzés

A Haasnál az idény utolsó előtti futamán a brazil Pietro Fittipaldi veszi át Grosjean helyét.

A csapat azt is bejelentette, hogy a következő idényben az orosz Nyikita Mazepin vezeti majd az egyik autót. Az istálló több évre szerződött a Forma-2-es bajnokságban most harmadik helyen álló pilótával. A várakozások szerint a csapattársa Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia lesz majd jövőre.

Címlapról ajánljuk
Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Az Alkotmánybíróság pénteken hozott határozatában megsemmisítette a főpolgármester-választásról hozott kúriai döntést, így továbbra sem fejeződött be a Karácsony Gergely és Vitézy Dávid közötti versenyfutás Budapest vezetéséért. Az ügyben a Kúriának új eljárást kell lefolytatnia, és új döntést kell hoznia.

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×