eur:
393.65
usd:
364.57
bux:
71929.97
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Robert Lewandowski, a Bayern München játékosa ünnepli a Hertha BSC elleni gólját a 2019. augusztus 16-i bajnoki labdarúgó-mérkőzésen Münchenben.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Elber szerint jelenleg Lewandowski a világ legjobb labdarúgója

Lewandowski az előző idényben 47 tétmérkőzésen 55 góllal segítette a Bayernt.

Giovane Elber, a Bayern München korábbi brazil válogatott labdarúgója szerint jelenleg a bajorok lengyel támadója, Robert Lewandowski a világ legjobb játékosa.

A 15-szörös válogatott futballista - aki 1997 és 2003 között játszott a Bayernben - a Stuttgarter Zeitung lapnak adott nyilatkozatában kiemelte: a lengyel támadóval "Messi, Ronaldo, Neymar és Mbappé sem tudta tartani a lépést".

"A legutóbbi szezonban ő volt a világ legjobb futballistája. És a mostani idényben a helyzet semmit sem változott" - utalt Lewandowskira Elbert. Hozzátette: a 32 éves lengyel csatár nem elégedett meg azzal, amit már elért, nem ül a babérjain.

"Pontosan ez az, amit a Bayernben megtanult, hogy nem szabad hátradőlnie, ha elért egy célt. A következő idényben újra minden a nulláról indul, a régi sikerek és érdemek már nem számítanak semmit" - mondta.

Lewandowski az előző idényben 47 tétmérkőzésen 55 góllal segítette a Bayernt, amely a Bajnokok Ligáját, a bajnokságot, valamint a Német Kupát is megnyerte. A 2020/21-es idényben 13 tétmérkőzésen 14-szer volt eredményes és van öt gólpassza.

Az előző BL-szezont illetően már Lewandowskit választották meg a legjobbnak, és a nemzetközi szövetségnél (FIFA) is a legfőbb esélyesnek számít az év játékosa címre. Így lett volna ez az Aranylabda esetében is, pechjére azonban a koronavírus-járvány miatt idén az elismerés 64 éves történetében először nem osztják ki.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

2024 májusában a kakaó és a csokoládépor fogyasztói ára az Európai Unióban mintegy 6,3 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, az árnövekedés üteme azonban már láthatóan lassul. A rendkívüli drágulás hátterében több tényező áll, amelyek közül néhány már hosszabb ideje befolyásolja a piacot - derült ki az Eurostat friss adataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×