eur:
393.05
usd:
363.57
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Háfra Noémi (k), valamint Gabriela Perianu (b) és Cristina Laslo, a román válogatott játékosai a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének negyedik fordulójában játszott Magyarország - Románia mérkőzésen Nancyban, a Jean Weille Sportközpontban 2018. december 12-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Ferencvárosi és győri kézilabdázó gólja is a legszebbek között a BL-ben

A ferencvárosi Háfra Noémi és a győri Stine Oftedal egy-egy találata is bekerült a női kézilabda Bajnokok Ligája 9. fordulójának legszebb találatai közé.

A Ljubljanában 32–26-ra győzni tudó FTC-Rail Cargo Hungaria magyar válogatott átlövője, Háfra Noémi egy gyengébb első félidő után a második 30 percben hétszer is eredményes volt, és végül az egész mezőny egyik legjobbjaként zárta a találkozót. A második félidő elején Emily Bölk passza után egy lövőcsellel gyönyörűen becsapta a védőjét, majd a hatosról a kapuba bombázott – írja az Origo.

Az ötös lista ötödik helyén is van magyar érdekeltségű találat.

A csupán tíz játékossal kiálló Győri Audi ETO KC a hasonlóan viharvert montenegrói Buducsnoszt Podgoricát győzte le 34–29-re, nem utolsó sorban a tíz gólt szerző norvég Stine Oftedalnak köszönhetően, akinek egy csípőből eleresztett bombáját választották be a hét legszebb góljai közé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 21:58
×
×
×
×