eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pexels.com/Markus Spiske

NBA: megszületett a megállapodás, még karácsony előtt elrajtol a szezon

Az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) és a játékos-szakszervezet aláírta a bérmegállapodást, ezzel minden akadály elhárult az elől, hogy december 22-én rajtoljon a következő szezon.

A bérplafon klubonként 109 millió dollár lesz, ami megegyezik az előző idény fizetési maximumával.

A szokásos 82 helyett 72 mérkőzésből álló alapszakasz előtt az edzőtáborok december elején kezdődnek meg. A menetrend értelmében a legutóbbi döntősök csak hét hetet pihenhetnek a szezonrajt előtt. Az egyelőre nem világos, hogy nézőkkel bonyolítják-e le a meccseket, illetve hogyan reagálnak a csapatok az esetleges pozitív koronavírustesztekre.

Az előző idény négy hónapos csúszással csak október közepén ért véget, ugyanis a koronavírus-járvány miatt márciusban félbeszakadt szezont egy úgynevezett buborékban fejezték be a floridai Disney Worldben. Itt a nagydöntő két résztvevője, a Miami Heat és a története 17. bajnoki címét 4-2-es összesítéssel elhódító Los Angeles Lakers gyakorlatilag három hónapig élt teljes elszigeteltségben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×