eur:
393.56
usd:
364.37
bux:
71822.76
2024. július 4. csütörtök Ulrik

A Bayern Moszkvában is folytatta nagy sorozatát

A Bayern München Moszkvában is folytatta a győzelmi sorozatát, 2-1-re verte a Lokomotivot a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában. A másik korai mérkőzésen: Sahtar Donyeck–Internazionale 0-0.

MOSZKVA: A 13. percben vezetést szerzett a Bayern, Leon Goretzka talált a kapuba. Lokomotiv–Bayern 0-1.

KIJEV: A Sahtar a fővárosban fogadja ellenfelét. Az Inter az első negyedórában fölényben játszott, az ukránok nem tudták megközelíteni madridi játékukat, amivel legyőzték 3-2-re múlt szerdán a Realt.

KIJEV: Hakimi és Lautaro Martínez is kihagyott egy-egy helyzetet. Mi több, Barella a lécet trafálta telibe. Az Inter nagy fölényben játszik.

MOSZKVA: Kingsley Coman, egy a gólhoz hasonló akció végén, a kapufát találta el.

MOSZKVA: A kapuralövési kísérletek aránya 8:3 a Bayern javára.

KIJEV: Félóra elteltével összeszedte magát a Sahtar, többet birtokolja a labdát, de nem veszélyes kapura.

KIJEV: Bondar felrúgta Vidalt a kaputól 17 méterre. Az Inter szabadrúgását Lukaku óriási erővel a kapufára lőtte, talán Trubin kapus is kicsit beleért.

MOSZKVA: Ott és Kijevben is megy a második félidő.

KIJEV: Brozovic 16 méteres lövését Trubon bravúrral kiütötte, majd Lautaro Martínez hat méterről nem találta el az üres kaput. Ennél nagyobb helyzete nem sok lesz az Internek.

MOSZKVA: A Bayern őrzi az előnyét, de nem az az idény leglátványosabb meccse.

MOSZKVA: Gnabry labdájából Kimmich könnyű gólt lőhetett volna, de a Corluka helyére beálló Rajkovic óriási bravúrral blokkolt. Könnyen 2-0 lehetett volna.

MOSZKVA: Veszélyben a Bayern nagy győzelmi sorozatának folytatása. Anton Mirancsuk góljával ugyanis kiegyenlített a Lokomotiv. Lokomotiv Moszkva–Bayern München 1-1.

KIJEV: Továbbra is 0-0-ra áll a Sahtar és az Inter, Perisic váltotta az olaszoknál Lautaro Martínezt.

KIJEV: Lukakut „gyanúsan” szerelték az ukrán védők, hat méterre a kaputól. A bíró úgy döntött, hogy aki le tudja birkózni a belgát, megérdemli.

MOSZKVA: Ismét vezet a Bayern, Joshua Kimmich szerezte a gólt. Lokomotiv Moszkva–Bayern 1-2. A Bayern 2019 nyara óta minden mérkőzését megnyerte a BL-ben.

KIJEV: Az Inter elkeseredetten támad a győztes gólért, de egyelőre nncs meg. ha így marad az állás, az olaszok nyeretlenek maradnak két forduló után.

Vége a mérkőzéseknek:

Lokomotiv Moszkva–Bayern München 1-2

Sahtar Donyeck–Internazionale 0-0.

Folytatás 21 órától, hat mérkőzéssel.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

2024 májusában a kakaó és a csokoládépor fogyasztói ára az Európai Unióban mintegy 6,3 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, az árnövekedés üteme azonban már láthatóan lassul. A rendkívüli drágulás hátterében több tényező áll, amelyek közül néhány már hosszabb ideje befolyásolja a piacot - derült ki az Eurostat friss adataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×