eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Az amerikai Sofia Kenin mosolyog, miután megnyerte a cseh Petra Kvitova elleni játszmát a francia nyílt teniszbajnokság női egyesének elődöntőjében a párizsi Roland Garros Stadionban 2020. október 8-án.
Nyitókép: MTI/AP/Alessandra Tarantino

Roland Garros - Kenin-Swiatek döntő lesz a nőknél

A lengyel Iga Swiatek után az amerikai Sofia Kenin jutott be másodikként a női egyes döntőjébe a francia nyílt teniszbajnokságon, miután csütörtökön két szettben legyőzte a cseh Petra Kvitovát.

Az Australian Open 21 éves címvédője jobban alkalmazkodott a kavargó szélhez a Philippe Chatrier Stadionban, ám 6:4, 5:3 után még nem tudta kiszerválni a meccset. A kétszeres wimbledoni bajnok Kvitova 5:5-re kiegyenlített, de rögtön ismét elvesztette az adogatását, a moszkvai születésű Kenin pedig lezárta az összecsapást, amely 1 óra 44 percig tartott.

A női egyes fináléja szombaton 15 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

A megtermelt élelmiszerek több mint harminc százaléka a szemetesbe kerül, miközben napjainkban már a fejlett országok szegényebb polgárai is kénytelenek lejjebb adni fogyasztásuk mennyiségéből vagy minőségéből – mondta az InfoRádióban az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet ügyvezetője. Dexler Dóra figyelmeztetett: nem jó az sem, ha csak a spórolásra gondolunk, mert a legolcsóbb élelmiszer nem feltétlenül a legjobb minőségű.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×