eur:
394.83
usd:
367.5
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Mick Schumacher német Forma-2-es autóversenyző, Michael Schumacher egykori hétszeres Forma-1-es világbajnok fia édesapja egykori versenyautóját, az F2004-et vezeti a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Toszkán Nagydíja előtt a Mugelló versenypályáján 2020. szeptember 13-án.
Nyitókép: MTI/EPA/AP/Luca Bruno

F1: Mick Schumacher apja nyomdokaiba lép

Egybehangzó spanyol és német hírportálok szerint Forma-1-es ülést kap Mick Schumacher a 2021-es szezonban.

A német pilóta az Alfa Romeo istállónál kap lehetőséget Kimi Räikkönen oldalán, mindezt az F1-es csapat csütörtökön jelentheti be a hírek szerint. Az így hoppon maradó Antonio Giovinazzi helyét ideiglenesen már pénteken átveszi Schumacher, ugyanis a pénteki szabadedzésen ő ül majd az Alfa Romeo volánjánál.

A spanyol források szerint Giovinazzi már nem élvezi a Ferrari bizalmát, az Alfa Romeónál pedig a Ferrari dönt az egyik ülés sorsáról az erőforrás biztosításáért cserébe – írja a 24.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×