eur:
392.73
usd:
362.97
bux:
72160.77
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
A szegedi Bánhidi Bence (b) és Przemyslaw Krajewski, a Wisla Plock játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája MOL-Pick Szeged - Wisla Plock visszavágó mérkőzésén Szegeden 2019. március 31-én. A Szeged kettős győzelemmel jutott a negyeddöntőbe, miután 23-16-ra győzött a lengyel csapat ellen.
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Újabb koronavírusos a szegedi kézilabdázóknál

A csütörtöki tesztelés során kiderült, hogy az eddigi öttel szemben hat játékos koronavírusos a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatában.

A második tesztelésen a játékosok mellett a szakmai stáb tagjai, valamint a munkatársak is részt vettek az együttes honlapjának pénteki beszámolója szerint.

A klub ezúttal sem nevesítette az érintetteket, akik közül egyelőre csak Bánhidi Bence jelentette be, hogy megbetegedett.

Akiknek mindkét vizsgálat negatív eredményt hozott, pénteken elhagyhatták a hatósági karantént. Az edzések szigorú egészségügyi intézkedések mellett újraindulhatnak.

A csütörtökre tervezett Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést, és a szombati, Cegléddel szembeni bajnoki meccset elhalasztották, de a csapat jövő hétre tervezett találkozóinak sorsáról egyelőre nem közöltek híreket.

A MOL-Pick Szeged hétfőn egy, kedden további négy, ezúttal pedig újabb egy megbetegedésről számolt be.

Címlapról ajánljuk
Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Orbán Viktor látogatása Brüsszelben súlyos diplomáciai konfliktust okozott

Orbán Viktor látogatása Brüsszelben súlyos diplomáciai konfliktust okozott

Orbán Viktor magyar miniszterelnök moszkvai látogatása, hogy találkozzon Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, jelentős vitákat váltott ki Európa-szerte. Brüsszelben sok tisztviselő és vezető érzi úgy, hogy a hétfőn elindult féléves magyar elnökséggel visszaélt a magyar kormány. Az Európai Bizottság jelezte, nem tudtak előzetesen az útról és a Portfolio is így értesült más uniós szervezetektől, valamint külföldi diplomatáktól.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×