eur:
397.58
usd:
355.75
bux:
74643.26
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos
Róma, 2014. május 4.A Napoli játékosai  és Aurelio De Laurentiis klubelnök ünnepel a trófeával, miután a labdarúgó Olasz Kupa döntőjében 3-1-re legyőzték a Fiorentina együttesét a római Olimpiai Stadionban 2014.  május 3-án. A Napoli 1962, 1976, 1987 és 2012 után ötödik alkalommal hódította el trófeát. (MTI/EPA/Ettore Ferrari)
Nyitókép: MTI/EPA/Ettore Ferrari

Koronavírusos a Napoli elnöke, és megfertőzhette a többi klub vezetőjét is

A Serie A-ban szereplő Napoli hivatalos Twitter-oldalán is közölte a hírt, hogy a klub elnöke, Aurelio De Laurentiis elkapta a koronavírust.

A 71 éves sportvezető már napok óta a betegség jeleit mutatta, sőt, teszten is volt, de a teszt eredménye előtt betegen ment el Milánóba, hogy részt vegyen az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság vezetői értekezletén, ahol mind a húsz klub első embere ott volt – írja az Origo.

A megbeszélésen a mutatott tünetei kapcsán azt mondta, hogy biztosan csak valamilyen allergiás reakció lehet az általa elfogyasztott osztrigák miatt. Fennáll a lehetősége annak, hogy a többi csapat vezetőjét is megfertőzhette, mert a beszámolók szerint nem volt mindig rendesen rajta a maszkja, amíg a többiekkel beszélt, sőt még akkor sem, amikor a tárgyalások után a riporterek elé állt.

Most mindenkinek le kell tesztelnie magát a vírusra, aki ott volt a megbeszélésen és elővigyázatosságból még akár karanténba is vonulhatnak a résztvevők a teszteredményeik megérkezéséig.

Címlapról ajánljuk
Csak akkor lehet koalícióképes a Szabadságpárt, ha az elnök kimarad
szakértő az osztrák választás után

Csak akkor lehet koalícióképes a Szabadságpárt, ha az elnök kimarad

A 2019-es választások eredményéhez képest a Szabadságpárt rekordot ért el, hiszen 13 százalékkal tudta növelni szavazatainak arányát. A jelenlegi kormánypárt, a Néppárt ugyanakkor 12 százalékot vesztett. A kérdés viszont az, hogy miként lehet ezekből a számokból alkuerőt, koalíciót felépíteni, és ha ezt a kérdést tesszük fel, akkor már több probléma merül föl - értékelte Kiss J. László, a Corvinus Egyetem tanára a vasárnapi osztrák választás eredményét az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×