eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Az újpesti Emmanuel Nwobodo Obinna (b) és a diósgyőri Busai Attila az OTP Liga 28. fordulójában megrendezett Újpest - Diósgyőr bajnoki labdarúgó mérkőzésen a Szusza Ferenc stadionban 2018. április 28-án.
Nyitókép: Illyés Tibor

Szórakozóhelyen járt, most sín tartja a volt Fradi-focista állkapcsát

Busai Attila egy átmulatott délutánt követően egyszer csak egy IX. kerületi helyen találta magát, túl jó hangulatban.

Egy szórakozóhelyi affér után sín tartja tartja a volt Ferencváros-labdarúgó, Busai Attila állkapcsát - írja a Bors.

A sportolót egy rakparti szórakozóhelyen verték el, ami után kórházba szállították, azonnal megoperálták, és bent is tartották az intézményben. Ezt a sportoló írásban megerősítette a lapnak, ám többet nem mondott; a lap más forrásból értesült úgy, hogy a 31 éves focista - a helyről távozóban - visszatért a szórakozóhelyre, hogy sapkáját elvigye, ekkor akadt össze egy asztaltársasággal, ahonnan úgy vélték, "ráhajtott" az egyik ott szórakozó férfi barátnőjére.

Az egyik szemtanú a lappal közölte, Busai Attila arcát a felismerhetetlenségig összeverték, szeme helyén csak dudorokat lehetett látni az eset után.

Más beszámolók alapján az MTK-t, a Fradit és a Diósgyőrt, valamint az indiai másodosztályt is megjárt Busai Attila már az eset előtti órákban is "igen vidám" hangulatban volt a pesti utcákon.

A BRFK térképére is felkerült a IX. kerületi verés története; Busai Attila állapota súlyos lehet.

A lap még megemlíti, korábban résztvevő volt egy ittas vezetési ügyben is, igaz, fradis játékostársa, Varga Roland vezette az autót, amelyben ketten ültek.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás

Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás

Ukrajna újjáépítésének és stabilizációjának sikere szorosan összefonódik a nemzetközi támogatás és a helyi reformok hatékonyságával. Az országnak stratégiai lépéseket kell tennie a gazdasági diverzifikáció, a humán tőke fejlesztése és az infrastrukturális modernizáció terén, hogy hosszú távú fenntartható fejlődést érjen el – vélik el a Centre for European Policy Studies kutatói, akiknek friss jelentése szerint a további nemzetközi, főként piaci befektetések legkomolyabb visszatartó ereje nem a háború, hanem a szükséges politikai reformok végrehajtása.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×