eur:
394.73
usd:
367.47
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
A győztes holland Suzanne Schulting (j) és honfitársa, a második helyezett Lara van Ruijven a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság női 1000 méteres számának döntője után a debreceni Főnix Csarnokban 2020. január 26-án.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Kritikus állapotban a világbajnok holland gyorskorcsolyázó

Lara van Ruijvent egy francia kórházban ápolják, miután megbetegedett a Pireneusokban rendezett edzőtáborozás közben.

Az AD holland újság beszámolója szerint a 27 éves sportolónál immunrendszeri rendellenesség lépett fel súlyos komplikációkkal. "Állapota stabil, de kritikus" - idézte a lap edzőjének szavait.

Van Ruijven a 2019-es rövidpályás világbajnokságon 500 méteren győzött, egy évvel korábban a váltóval ezüstérmet szerzett, és van három aranya is Európa-bajnokságokról. Legjobb olimpiai eredményeként bronzérmet érdemelt ki a holland váltó tagjaként a 2018-as phjongcshangi téli ötkarikás játékokon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×