eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Pixabay.com

Még komoly mozgások várhatóak a magyar klubcsapatoknál

Még az NB I-es lista sem teljes, nemhogy az NB II-es. Tiszakécskén például tűkön ülve várják a játékosok, hogy eldőljön, melyik osztályban folytatja a csapat.

Egyelőre két csapattól is hiánypótlásra várja a szükséges dokumentumokat az MLSZ - amint azt az Infostart korábban megírta - ezért még sem az első, sem a másodosztályban játszó csapatok listája nem végleges. Június 2-ig kell a pótlicenceket beadni a kluboknak, addig minden, az alsóbb szintű bajnokságban játszó egyesület eldöntheti, hogy melyik osztályt tudja vállalni. Ezt követően dönti el – várhatóan június végére – a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) illetékes bizottsága az osztályba sorolást.

A Duna Aszfalt Tiszakécske LC, és a Szentlőrinc játékosai is arra várnak, hogy végleg eldőljön, melyik osztályban folytathatják a következő bajnokságot - írta a baon.hu. Mindez azért problémás, mert az előbbi csapat játékosainak egy része attól teszi függővé a maradást vagy az átigazolást, hogy végül hol köt ki a csapat.

A június végi időpontnál korábban akkor dőlhet el a TLC sorsa, ha a harmadosztályban játszó szentlőrinciek bejelentik, hogy nem vállalják a magasabb osztályt, vagy egy NB II.-es gárda lép vissza az indulástól.

A lap úgy értesült, hogy a jelenlegi NB II-es csapatok közül a legnagyobb bajban a Siófok van, mivel előfordulhat, hogy nem tudja finanszírozni a jelenlegi szintet. Tehát továbbra is képlékeny, kik szerepelnek a következő bajnokságban az NB II-ben, amiről korábban azt lehetett hallani, hogy kétcsoportos lesz, míg az NB III négycsoportos. Utóbbit a szövetség cáfolta.

Mint írják, a csapatok többsége szponzort keres a folytatáshoz. Tiszakécskén ilyenre nincs szükség, biztos lábakon áll a klub. Az edzések folytatódtak, jól érzik magukat a labdarúgók, csak a bizonytalanságot viselik kicsit nehezen, azt, hogy nem tudják, melyik osztályban kezdik a következő idényt.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×