eur:
392.53
usd:
362.55
bux:
72158.5
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szingapúri Nagydíjának első szabadedzésén a Marina Bay utcai pályán tartott sajtótájékoztatón 2019. szeptember 20-án. A futamot szeptember 22-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Vincent Thian

Drákói szigort vár az újrakezdéshez a Red Bull-főnök

Szigorú biztonsági körülmények között tudja csak elképzelni az ausztriai újrakezdést a Forma-1-es Red Bull csapatfőnöke.

"Drákói szigor várható az ellenőrzésekben, a tesztelésben és a korlátozásokban" - jelentette ki Christian Horner. "De ha újraindulunk július 5-én Spielbergben, akkor egyben mintát is szolgáltatunk a következő nagydíjaknak" - tette hozzá.

A sorozat 71. idénye a koronavírus-járvány miatt nem kezdődött el márciusban, és az eredetileg 22 futamosra tervezett világbajnokságból eddig tíz viadal maradt el. Legutóbb a június végére tervezett Francia Nagydíjat törölték, a mostani tervek szerint Ausztria után Nagy-Britannia, majd a Hungaroring következne - zárt kapuk mögött.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Jön a hét legfontosabb adata a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb adata a tőzsdéken

Ma a piacokat elsőorban az amerikai munkanélküliség alakulása hozza lázba, erre heves csapkodások lehetnek a tőzsdéken, hiszen a Fed kamatdöntéseit nagyban a munkapiaci folyamatokra (is) alapozza. Az ázsiai tőzsdéken ma reggel kisebb esés látszott, Európában az óvatos optimizmus egyelőre a jellemző, miközben meredek bezuhanást láthatunk a kriptopiacon, nagyot esett többek között a bitcoin is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 08:12
×
×
×
×