eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Ousmane Dembele, az FC Barcelona játékosa bemelegít az Olympique Lyon elleni labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő mérkőzés kezdete előtt a Lyon közelében lévő Groupama Stadionban 2019. február 19-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Bevásárolna a Manchester United és az Arsenal

Angol klubok érdeklődnek a francia világbajnok Ousmane Dembélé és a német Kai Havertz iránt is, míg a Manchester Unitednél mindkét labdarúgó a célkeresztben van.

A 22 éves Dembélé 2017 óta a Barcelona játékosa, de sorozatos sérülései miatt eddig nem tudott a képességeinek megfelelően teljesíteni, valamint huzamosabb ideig a csapat rendelkezésére állni. A Sport spanyol lap arról számol be, hogy a szélső iránt érdeklődik az Arsenal és a Manchester United, amelyek elsősorban azt vizsgálják meg, mi okozhatja az állandó sérüléseit.

Úgy tudják, hogy a Barcelona sem ragaszkodik mindenáron a támadóhoz, akinek még két évig érvényes a szerződése. Információik szerint Dembélé a manchesteri lehetőség miatt máris felvette a kapcsolatot válogatottbeli csapattársával és barátjával, Anthony Martiallal, aki 2015 óta az MU támadója.

A 20 éves Havertz szerződése 2022 nyarán jár le a Bayer Leverkusenben, ahol a középpályás korábbi nyilatkozata alapján minden nagyszerű, de mégis szeretné megtenni a következő lépést a karrierjében, amire késznek érzi magát. Hozzátette: szereti a kihívásokat, amibe a külföldre történő szerződése is beletartozik.

A hétszeres válogatott Havertz után előbb a Bayern München érdeklődött a legintenzívebben, ám nyilatkozatát követően inkább külföldi lehetőségekről számolt be a nemzetközi sajtó, míg az angol Standard Sport információja szerint a Manchester United vagy a Liverpool lehet a célállomás.

A labdarúgó már komoly Bundesliga-tapasztalattal rendelkezik: ő lett a legfiatalabb játékos, aki a német élvonalban 50, majd 100 mérkőzésen lépett pályára.

Az Arsenal Rodrigo Moreno, a Valencia szélsője iránt érdeklődik

Brit sajtóértesülés szerint az észak-londoni egyesületnél próbálnak felkészülni arra az esetre, ha nem sikerül szerződést hosszabbítaniuk a gaboni Pierre-Emerick Aubameyanggal, valamint a francia Alexandre Lacazette-tel.

A 29 esztendős Rodrigo az Ágyúsok egyik célpontja, ráadásul a Valencia tulajdonosának is vannak elképzelései a csapat átalakításáról, és a Mirror információi szerint hajlandó lenne megválni a játékostól.

Rodrigo szerződésében 110 millió fontos kivásárlási ár szerepel, de a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben várhatóan ennek az összegnek kevesebb mint a feléért, 45-50 millió fontért is eladnák.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kevés a nevelőszülő, az örökbefogadás segítésével oldaná meg a helyzetet a kormány

Kevés a nevelőszülő, az örökbefogadás segítésével oldaná meg a helyzetet a kormány

Felgyorsítja a kórházakban hagyott újszülöttek örökbefogadási eljárását a kormány. Az elmúlt hónapokban már havonta csaknem kétszáz gyermek volt a kórházi osztályokon úgy, hogy a rokonaik nem keresték őket. Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa fővárosszerte akciókkal hívja fel a figyelmet a kórházban hagyott csecsemők ügyére és az országos nevelőszülő-hiányra.

Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Tovább gyorsíthatja az ingatlanok drágulását az a kormányzati bejelentés, amely szerint jövőre az önkéntes nyugdíjmegtakarításokat adómentesen lakáscélra lehet fordítani. A becslések szerint ez a lehetőség 300 milliárd forint extraforrást hozhat a lakáspiacra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Megtorlást tervez Izrael hadserege, Amerika tagadja az offenzíváról szóló hírt - Híreink a közel-keleti konfliktusról vasárnap

Megtorlást tervez Izrael hadserege, Amerika tagadja az offenzíváról szóló hírt - Híreink a közel-keleti konfliktusról vasárnap

Izrael azzal fenyegetőzik, hogy lebombázza Irán energetikai infrastruktúráját. Teherán elkezdte menekíteni az olajszállító tankereit, majd újabb, szintén energetikát érintő válaszcsapással fenyegette meg Izraelt. Jeruzsálem folytatja Libanon déli részének megszállását. Daniel Hagari ellentengernagy, az IDF szóvivője szerint az izraeli csapatok péntekig legalább 440 Hezbollah-katonát öltek meg a dél-libanoni szárazföldi műveletek során. Az Egyesült Államok különleges megbízottja határozottan cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint Washington jóváhagyta volna Izrael esetleges libanoni szárazföldi offenzíváját. Az izraeli hadsereg szóvivője bejelentette, hogy az ország megtorolja az Irán által indított rakétatámadást, de ennek időpontját és módját még nem határozták meg. Cikkünk folyamatosan frissül a közel-keleti harcok legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×