eur:
394.61
usd:
367.94
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
A magyar játékosok a Himnuszt éneklik, középen Szalai Ádám a Magyarország-Wales Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés után a budapesti Groupama Arénában 2019. június 11-én. A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Szalai Ádám üzent, gáláns felajánlást tett a válogatott és a szövetség

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott és a német élvonalbeli Mainz csatára a hivatalos Facebook-oldalán egy videoüzenetben jelentette be, hogy válogatottbeli csapattársaival, a Magyar Labdarúgó-szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen összesen 30 millió forintos adománnyal segítik a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben, szúrta ki az NSO.

Szalai Ádám úgy fogalmaz: „Az egészségügyben dolgozók ezrei hetek óta dolgoznak önzetlenül a koronavírus megfékezésén és a betegek ellátásán. Munkájuk és odaadásuk felbecsülhetetlen, ezért a magyar válogatottbeli csapattársaimmal a Magyar Labdarúgó-szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen úgy döntöttünk, hogy a összesen 30 millió forintos adománnyal segítjük a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját. A járvány megfékezése csak együtt sikerülhet!” – emelte ki, üzenve azt is: „maradj otthon!”

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×