eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Mikel Arteta, az Arsenal vezetőezője a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjébe jutásért játszott Arsenal - Olimpiakosz visszavágó mérkőzésen a londoni Emirates stadionban 2020. február 27-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Koronavírusos az Arsenal edzője

Pozitív lett a koronavírus-tesztje Mikel Artetának, az Arsenal spanyol menedzserének.

A londoni futballcsapat bejelentette, hogy lezárta edzőközpontját. Azokat az alkalmazottakat, akik kapcsolatban voltak a trénerrel, elkülönítik, karanténba kerülnek - ez vélhetően sokakat érint majd, játékosokat, edzőket és akadémistákat is.

"Ez nagyon csalódást keltő, de azután végeztem el a tesztet, hogy gyengén éreztem magam. Visszatérek a munkához, amint lehetséges" - közölte Arteta.

A Premier League pénteken rendkívüli tanácskozást tart a helyzetről. Csütörtökön még azt közölték, hogy nézők előtt rendezik meg a fordulót. Az Arsenal a Brightonnal játszana szombaton délután.

Az Arsenalnak a Manchester City ellen szerdára tervezett bajnokiját már elhalasztották.

Először Daniele Ruganiról, a Juventus védőjéről derült ki a labdarúgók közül, hogy koronavírus-fertőzött, majd még egy olasz játékosról is, míg a Leicester három játékosa karanténba került. Szintén karanténba vonult Benjamin Mendy, a Manchester City védője is.

Elmarad a jövő keddi két BL-nyolcaddöntő, de nem kizárt, hogy az UEFA teljesen felfüggeszti a nemzetközi sorozatokat.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×