eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Märcz Tamás szövetségi kapitány a vízilabda férfi világliga európai selejtezőjében játszott Magyarország - Hollandia mérkőzésén a Debreceni Sportuszodában 2018. március 20-án. Magyarország-Hollandia 13-1.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Ciara: bajba került a Franciaországba repülő vízilabda-válogatott

Kedd este fél kilenctől azért nagy valószínűséggel megrendezik a francia-magyar férfi Világliga-selejtezőt. Az InfoRádió Märcz Tamás kapitányt érte utol telefonon.

"Le fogjuk játszani a mérkőzést" - válaszolt a lényeget illető kérdésre Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya az InfoRádió megkeresésére.

Hétfőn a csapat Frankfurtban ragadt a nagy szélviharban, ettől vált komplikálttá az utazás.

"Kedd délelőtt el tudtunk indulni, késéssel, és nem abba a városba, amelyik tervben volt,

vagyis Toulouse-ba Bordeaux helyett" - számolt be a nehézségekről a kapitány, hozzátéve, poggyászproblémáik is voltak, de a mérkőzés kezdete előtt azért beesnek az uszodába.

Arra, hogy hogyan élte meg a csapat, azt mondta, a csapat nem tehetett a körülményekről, ezért nyugodt maradt, várt, illetve pihent, de kellemetlenség, hogy a mérkőzés előtt egyet sem tudnak edzeni.

"Hogy milyen minőségben fogjuk lejátszani a mérkőzést, majd meglátjuk" - fűzte hozzá. Étkezésre is csak a repülőtéren volt lehetőség - valamennyi.

Az utazás tehát bő másfél napig tartott Budapestről a mérkőzés helyszínére, Limoges-ba.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×