eur:
393.15
usd:
363.62
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Edzőváltás a magyar élvonalban

Távozott posztjáról Dobos Barna a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó előtti, 11. helyén álló Zalaegerszeg vezetőedzője.

A szakember a hétfői vezetőségi ülésen ajánlotta fel lemondását, melyet Végh Gábor tulajdonos elfogadott. A vezetőedző elmondta, töretlenül hisz a csapatban, de most azzal tud a legtöbbet segíteni a klubnak, ha lemond a vezetőedzői pozícióról, és így megadja a lehetőséget, hogy egy új impulzus lendítsen az együttesen.

"Nagy élmény volt a Zalaegerszegen eltöltött másfél év, örök emlék az előző idény győzelmi sorozata és a bajnoki cím, az, hogy milyen egységes és remekül futballozó csapatunk volt. A feljutás után az NB I-ben ősszel stílusos játékot tudtunk kialakítani, de sajnos a helyzetkihasználásunknak jobbnak kellett volna lennie" - nyilatkozta Dobos Barna.

Utódja Márton Gábor lett, aki fél évre írt alá, másodedzője pedig Takács Lajos lesz.

A stábban marad kapusedzőként Vlaszák Géza, erőnléti edzőként pedig Victor Moore.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×