eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Pep Guardiola, a Manchester City spanyol vezetőedzője sajtótájékoztatót tart Jokohamában 2019. július 26-án, egy nappal a Jokohama Marinosz csapata elleni barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt.
Nyitókép: MTI/AP/Szaszahara Kodzsi

A Man City nyerte az ezüstrangadót

A címvédőként harmadik Manchester City hazai pályán 3-1-re legyőzte a második Leicester Cityt az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának szombati rangadóján.

A Manchester City hátrányból fordított, s sikerével egy pontra megközelítette ellenfelét, ugyanakkor az éllovas Liverpoollal szemben így is 11 pont a hátránya.

A Leicester - minden versenysorozatot figyelembe véve - október 5-e után kapott ki újra.

Premier League, 18. forduló:

Manchester City-Leicester City 3-1 (2-1)

Aston Villa-Southampton 1-3 (0-2)

Bournemouth-Burnley 0-1 (0-0)

Brighton-Sheffield United 0-1 (0-1)

Newcastle United-Crystal Palace 1-0 (0-0)

Norwich City-Wolverhampton Wanderers 1-2 (1-0)

Everton-Arsenal 0-0

vasárnap játsszák:

Watford-Manchester United 15.00

Tottenham Hotspur-Chelsea 17.30

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Szinte középkori állapotok uralkodnak a világ egyik legzártabb régiójában, mégis a globális versenyfutás fontos része lett

Szinte középkori állapotok uralkodnak a világ egyik legzártabb régiójában, mégis a globális versenyfutás fontos része lett

A 21. században a fokozódó globális versenyfutás miatt a hegemón szerepre törő hatalmak figyelmébe kerülnek olyan térségek is, amelyeket korábban szinte teljesen elfelejtett a világ. Ezek közé tartozik az Afganisztánhoz tartozó rendkívül szegény Wakhan-folyosó is, ahol szinte középkori állapotok uralkodnak. A völgy egyszerre több okból is a döntéshozók figyelmének középpontjába került, ráadásul egyszerre több ország is növelte az aktivitását. A növekvő érdeklődés vélhetően a jövőben sem fog alább hagyni, mivel túl sok potenciál rejtőzik az elszigetelt területben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×