eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A győztes Babos Tímea (b) és francia játékpartnere, Kristina Mladenovic a kínai Sencsenben zajló 14 millió dollár (4,1 milliárd forint) összdíjazású női keménypályás tenisz-világbajnokság páros versenyének döntőjét követő eredményhirdetésen 2019. november 3-án. A címvédő páros a cseh Barbora Strycova és a tajvani Hszie Szu-vej alkotta duó elleni 6-1, 6-3 arányú győzelmével védte meg bajnoki címét.
Nyitókép: MTI/EPA/Alex Plavevski

Rangos elismeréssel zárja az évet Babos Tímea

A Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős lett az év párosa a női teniszversenyeket szervező WTA-nál.

A szervezet honlapja emlékeztet: a duó 2019-ben előbb döntőt játszott az Australian Openen, majd a Roland Garroson diadalmaskodott, később pedig megvédte címét az évzáró világbajnokságon.

A francia Kristina Mladenovic 2019. június 10-én az első helyre került a páros-világranglistán.

Babos Tímea az InfoRádiónak is értékelte a szezont, az interjúban egyebek között beszélt arról, hogy továbbra is Mladenoviccsal játszik majd párosban, az edzéseit pedig továbbra is az amerikai szakember, Michael Joyce irányítja.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×