eur:
395.76
usd:
368.9
bux:
71831.83
2024. július 2. kedd Ottó
A walesi Tom Lawrence (b) és Nagy Ádám a Magyarország-Wales Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2019. június 11-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Két hiányzó a walesi válogatottban is

A magyar labdarúgó-válogatott keddi Európa-bajnoki selejtezős ellenfelénél ketten kikerültek a keretből.

Neil Taylor, az angol Aston Villa védője személyes okokra hivatkozva, míg Tom Lawrence középpályás, a Derby játékosa betegség miatt került ki a walesi válogatottból - írja a Nemzeti Sport Online.

Szombaton Azerbajdzsánban nem lesz ott Danny Ward, a Leicester City kapusa sem, aki hazamehetett gyermeke születése miatt – ő keddre valószínűleg visszatér a csapathoz.

A magyaroknál több a hiányzó: Orbán Willi és Kádár Tamás sérülés, Korhut Mihály eltiltás miatt hiányzik a védelemből. Pénteken, Uruguay ellen pedig Kalmár Zsolt is kidőlt, eltört a bokája.

Címlapról ajánljuk

Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Az európai támaszpontokon tíz év után rendeltek el Charlie fenyegetettségi szintet, és azt sem lehet kizárni, hogy támadás készül valamelyik létesítmény ellen. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docense az InfoRádióban elmondta: valószínűleg a környező helyzet általános romlása miatt, elővigyázatosságból kellett ilyen biztonsági intézkedést hozni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Vesztésre áll Európa a digitális harcban, kiakadtak Brüsszelben

Vesztésre áll Európa a digitális harcban, kiakadtak Brüsszelben

A tagállamoknak ambiciózusabbnak kell lenniük az Európai Unió digitális programjában meghatározott célok elérése érdekében, a digitális infrastruktúra, a vállalkozások, a készségek és a közszolgáltatások terén való előrelépés ugyanis döntő fontosságú az EU jövőbeni gazdasági jóléte és társadalmi kohéziója szempontjából - jelentette ki az Európai Bizottság kedden.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×