eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A Budapest 2024 által 2017. január 4-én közölt legfrissebb aktuális látványterv az Olimpiai Parkról az esetleges 2024-es budapesti olimpia egyik helyszínéről, amely a IX., X. és XXI. kerületekben, a Kvassay-zsilip térségében található, elöl középen az Olimpiai Atlétikai Stadion, balról az olimpiai falu. A látványtervet a Brick Visual, az építési terveket a BORD Építész Stúdió készítette. A 2024-es olimpia rendezési jogáért a magyar főváros Los Angelesszel és Párizzsal verseng, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szeptember 13-án, Limában dönt a helyszínről.
Nyitókép: MTI Fotó

A MOB is kiáll a budapesti sportrendezvények mellett

A Magyar Olimpiai Bizottság sportolói bizottsága és elnöksége támogatja a már elnyert fővárosi sportesemények megrendezését.

Csütörtöki közös nyilatkozatukban jelzik: "a már elnyert budapesti rendezésű nemzetközi sporteseményeket illetően a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai, erkölcsi és sportdiplomáciai tekintetben támogatja az adott események rendezési jogával rendelkező magyar sportági szakszövetségeket a sikeres rendezéshez kapcsolódó céljaik elérésében."

Arról hamarosan döntés születik, hogy a főváros új vezetése hozzájárul-e a 2023-as atlétikai világbajnoksághoz szükséges stadion megépítéséhez. Budapest tavaly kapta meg a rendezés jogát. Karácsony Gergely főpolgármester múlt szerdán, miután részt vett a kormányülésen, az atlétikai stadion építéséről és a vb-ről közölte: azt kérte a kormánytól, hogy a fővárosi önkormányzat részletesebben tudjon tájékozódni a beruházásokról és a kabinet várja meg a közgyűlés november végi ülését.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×