eur:
393.65
usd:
364.56
bux:
71901.44
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Kapás Boglárka a női 200 méteres pillangóúszás elődöntője után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 24-én. A versenyző bejutott a döntőbe.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kapás Boglárka az ISL-ről: megtiszteltetés nekem az egész

Kapás Boglárka a London Roar csapat tagjaként versenyez a Nemzetközi Úszóliga (ISL) sorozatában. Az Újpest világbajnok, olimpiai bronzérmes sportolójára pozitívan hat, hogy ez a verseny már a közönség szórakoztatásáról is szól.

Teljesen más verseny volt, mint amit eddig megszoktunk - foglalta össze az ISL versenyét az InfoRádióban Kapás Boglárka, az Újpest olimpiai bronzérmes és világbajnok úszója. Ismert, a közkedvelt sportoló a budapesti Duna Arénába múlt hétvégén eljött sorozatban voltaképp Hosszú Katinka csapata, az Iron Team ellen úszik a London Roar színeiben.

"Elmondták nekünk az elején, hogy azért vagyunk itt, hogy szórakoztassunk, ami ugye furcsa volt, mert tényleg éreztem is, hogy a csapatért úszom amellett, hogy magamból szokás szerint 110 százalékot próbálok kihozni" - fogalmazott Kapás Boglárka, aki szerint minden úszó érezte, hogy "ez most valami más", sokkal több élvezetet is nyújtott.

Csapatként Dallas után Budapesten a London Roar szerezte a legtöbb pontot, aminek nagyon örül, és

óriási megtiszteltetés számára,

hogy ennyi kiváló és tehetséges úszóval, emberrel tempózhat egy csapatban.

A saját teljesítményéről szólva elmondta, négy hét felkészülésből érkezett a dallasi állomásra, vagyis "nem nagyon tudott még úszni", de igyekezett aktuálisan a legjobbat alakítani, ráadásul 25 méteres medencében - amiben zajlanak a küzdelmek - egyetlen métert sem gyakorolt ebben az idényben még.

"Akadály volt, hogy a fordulókat még egyáltalán nem tudtam begyakorolni, nem éreztem rá a 25 méteres medence ritmusára, ehhez képest egész jól ment Dallasban és Budapesten is" - elemezgetett Kapás Boglárka, akinek időeredményei 400 gyorson és 400 vegyesen is Dallasról Budapestre 1-2 másodpercet javultak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×