eur:
393.16
usd:
364.08
bux:
72080.04
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Willi Orban, az RB Leipzig játékosa (j) csapattársával, Marcel Halstenberggel, miután gólt szerzett az 1899 Hoffenheim ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2019. február 25-i mérkőzésén Lipcsében.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Fontos hír Willi Orbán állapotáról

Várhatóan pályára léphet a Wales elleni, november 19-én sorra kerülő sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőn Willi Orbán, a magyar labdarúgó-válogatott védője.

Az MLSZ Twitter-bejegyzése szerint az RB Leipzig 26 éves futballistája nem szenvedett komolyabb sérülést szerdán este, a Wolfsburg elleni Német Kupa-mérkőzésen, így minden bizonnyal ott lehet majd Cardiffban. Ha Marco Rossi csapata nyer Walesben, akkor kijut a jövő évi kontinensviadalra.

Orbánnak a 6-1-re megnyert összecsapás 26. percében bicsaklott meg a térde és le is kellett cserélni.

Klubja csütörtökön délután azt közölte, hogy a vizsgálatok nem állapítottak meg súlyos sérülést, és a játékosnak várhatóan két hetet kell kihagynia.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Új szakaszába lépett az Ukrajna fölötti légiháború – Erre Kijev nincs felkészülve

Új szakaszába lépett az Ukrajna fölötti légiháború – Erre Kijev nincs felkészülve

Az elmúlt hetekben ismét előtérbe került az ukrán fegyveres erők egyik legkomolyabb hiányossága: egyszerűen nem rendelkeznek kellő számú légvédelmi fegyverrel ahhoz, hogy hatékonyan védekezzenek az orosz légierő és rakétatüzérség támadásai ellen. Moszkva valószínűleg észlelte is ezt a problémát, hiszen az elmúlt időszakban ismét megszaporodtak a légicsapások, ezúttal azonban nem a lakosság és az energetikai hálózat, hanem olyan komolyabb stratégiai célpontok, mint a vasútvonalak és a repülőterek ellen. Nézzük, mi a helyzet most az ukrán légtérben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×