eur:
393.93
usd:
363.41
bux:
71025.29
2024. július 8. hétfő Ellák
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay.com

Halálos ütést szenvedett el a ringben egy amerikai bokszoló - videó

A 27 éves sportoló a Charles Conwell elleni mérkőzés 10. menetében szenvedett - mint utóbb kiderült: végzetes - KO-vereséget.

Belehalt szerdán agysérülésébe Patrick Day profi amerikai ökölvívó, aki szombaton szenvedett kiütéses vereséget Chicagóban.

A 27 éves bokszoló a Charles Conwell elleni kis középsúlyú ütközet tizedik menetében KO-val kapott ki. Előtte kétszer is padlóra került. Eszméletlen állapotban szállították el a ringből a kórházba, ahol agyműtéten esett át. Négy napig feküdt kómában, de nem tudták megmenteni az életét.

Day profi pályafutása során 17-szer győzött, négyszer kapott ki, és egyszer döntetlenre végzett.

Címlapról ajánljuk

Jön a háborúellenes akcióterv, változik a Babaváró támogatás

A múlt heti két kormányülés döntéseiről tájékoztatott hétfőn Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Szó volt a miniszterelnök váratlan külföldi látogatásairól, a bejelentett védelmi akciótervről és a különadókról, de a benzinárról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×