eur:
393.06
usd:
363.58
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A walesi Gareth Bale (b) és Baráth Botond a Magyarország-Wales Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2019. június 11-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nagy bajban Marco Rossi két válogatott játékosa

Baráth Botond és Németh Krisztián egyetlen csapattal sem készülhet a sorsdöntő Wales elleni Eb-selejtezőre.

A két futballista az Egyesült Államokban, a Sporting Kansas csapatában futballozik, amely azonban nem jutott be az amerikai profi liga rájátszásába, így a két játékos számára október elején befejeződött a bajnokság. Attól azonban, hogy a Kansas nem szerepel a rájátszásban, a játékosok szerződése él, legfeljebb a klubok nem tartanak már igényt a szolgálatukra a kiesés után - írja az origo.hu.

A két labdarúgó pedig elvileg a szabadságát tölti, de nem edzhet más csapattal, mert a szerződésük ezt nem teszi lehetővé. Csakhogy Baráthra és Némethre még több mint egy hónap múlva, november 19-én várna a Wales elleni utolsó Eb-selejtező, amely arról dönt, hogy ott lehet-e a magyar válogatott a részben hazai rendezésű tornán.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×