eur:
392.88
usd:
363.43
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Penge vágta szét a válogatott gyorskorcsolyázó lábát

A rövid pályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságának első napján súlyos sérülést szenvedett Krueger John-Henry, akit kórházba is kellett szállítani.

A férfiak 1500 méteres döntőjében Liu Shaolin Sándor, Krueger John-Henry és Krueger Cole az egyik kanyarban kicsúszott, és a fiatalabbik Krueger testvér bal lábszárát felvágta az egyik penge éle.

John-Henry a helyszínen szakszerű ellátásban részesült, majd az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetbe szállította a mentő.

Az ápolás után újraindított finálét Liu Shaoang nyerte - írja a Nemzeti Sport.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×