eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Zsóri Dániel az év legszebb góljáért járó, idén tizenegyedszer átadott Puskás Ferenc-díjjal a kezében a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA díjkiosztó gálaestjén Milánóban 2019. szeptember 23-án. Zsóri első magyarként érdemelte ki az elismerést.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Matteo Bazzi

Ronaldo könyve, Klopp tanácsa - így telt a Puskás-díjas napja

A Mol Fehérvár stábja végigkövette Zsóri Dániel útját Budapesttől a Puskás-díj átvételéig.

"Elképesztő érzéseket hozott ki ez belőlem, még most sem tudom felfogni, hogy ebben az évben én szereztem a világ legszebb gólját. Azt gondolom, ha végig engem vett volna a kamera, akkor az ingemen keresztül látszódott volna a szívverésem, nagyon izgultam" - nyilatkozta a Mol Fehérvár FC 18 esztendős labdarúgója, aki február 16-án még a Debrecen színeiben a későbbi bajnok Ferencváros elleni hazai NB I-es találkozón a 81. percben csereként állt be élete első felnőtt élvonalbeli mérkőzésére, majd a 93. percben 15 méterről ballal a kapu jobb alsó sarkába ollózott 1-1-es állásnál, megszerezve csapatának a győzelmet.

A Mol Fehérvár honlapján megjelent videóból kiderült, hogy a játékost Horváth Zsolt, az ügynöke kísérte el Milánóba, és a repülőgépen egyik kedvence, Ronaldo könyvét olvasta.

Zsóri a gála előtt is már világsztárokkal találkozott, és azt mondta, ebből plusz motivációt tud meríteni a későbbiekre. Alig várja, hogy minél hamarabb visszatérjen edzeni, játszani.

A gálára Marco Van Bastennel utazott egy autóban, aki nagyon kedves volt. Szintén dicsérte Jürgen Kloppot, akivel kedélyesen elbeszélgetett. A BL-győztes edző azt mondta neki, hogy most már jöhetnek a kis gólok is.

Gratulált a magyar támadónak a Manchester City kapusa, Ederson, valamint Sergio Ramos, Marcelo és Clarence Seedorf is, és közös fotót készített Gianni Infantinóval, a FIFA elnökével.

Zsóri Dániel megköszönte a szülei támogatását, és jelezte, hogy, a díj a családi házba, az erdélyi Simonyifalvára kerül majd.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×