eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Férfi vízilabda Eurokupa - Az Eger és a Miskolc is sima győzelemmel folytatta

Az Eger és a Miskolc is könnyedén nyerte második mérkőzését szombaton a férfi vízilabda Eurokupa első selejtezőkörében: előbbi a négycsapatos torna házigazdájaként az orosz Sturm 2002 Ruza felett diadalmaskodott, míg a Máltán szereplő borsodiak az olasz Posillipo Napoli ellen győztek.

A második számú európai sorozat első szakaszában négy csoportban zajlanak a küzdelmek, mindenhonnan az első kettő jut tovább, a második körben két-két csoportelső és második kerül majd össze két négyesben. Innen újra az első kettő mehet majd tovább és jut a negyeddöntőbe, ahová csatlakozik a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőjében elbukó négy együttes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×