eur:
395.4
usd:
368.55
bux:
71841.69
2024. július 2. kedd Ottó
Szocsi, 2018. június 18.A belga Romelu Lukaku, miután berúgta csapata harmadik gólját a Belgium – Panama mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság G csoportjának első fordulójában a szocsi Fist Stadionban 2018. június 18-án. (MTI/AP/Matthias Schrader)
Nyitókép: Matthias Schrader

Kicsit mintha kapkodtak volna a Premier League-játékospiac záróráján

Lezárult az átigazolási piac az angol labdarúgó Premier League-ben. Az utolsó nap legnagyobb transzferei az InfoRádió összeállításában.

Távozott a Manchester Unitedtől Romelu Lukaku. A 26 éves támadó 75 millió euró ellenében az olasz Interhez szerződött; nem tartozott Ole Gunnar Solskjaer menedzser kedvencei közé. Azt mondták róla a Unitednél, és ennek volt is némi alapja, hogy a nagy mérkőzéseken rendszerint nem játszott jól. Hogy jól jár-e vele az Inter, az nehezen megjósolható, volt már olyan, hogy valaki egy új állomáshelyen megtáltosodik, de olyan is, hogy nem.

A manchesteri csapat a védelmét erősítette meg az idei átigazolási időszakban.

A Bajnokok Ligája-győztes Liverpool nem igazolt játékost, míg a bajnok Manchester City 65 millió eurót fizettek a Juventus jobbhátvédjéért, Joao Cancelóért. Az üzletbe a brazil Danilót vonták be, akiért 37 milliót adott az olasz csapat.

Az Arsenal az átigazolási időszak utolsó perceiben szerződtette a Chelsea 32 esztendős középhátvédjét, David Luizt. A korábbi csapatkapitányuk, Laurent Koscielny ugyanis a Bordeaux-hoz igazolt. A londoni klub emellett bejelentette Kieran Tierney szerződtetését. A 22 éves skót válogatott játékos a hírek szerint 25 millió fontért cserébe vált klubot.

Giovani Lo Celso a Tottenham futballistája lett, ahogyan Ryan Sessegnon is. Előbbi egy évre érkezik kölcsönbe, de az észak-londoniaknak opciós joguk lesz megvásárolni, ha elégedettek lesznek vele. Utóbbi játékosért 27 millió eurót fizetett a klub.

Az angol bajnokság ma kezdődik. A szezonnyitón Liverpool-Norwich City mérkőzést rendeznek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×