eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
A magyar játékosok a Himnuszt éneklik, középen Szalai Ádám a Magyarország-Wales Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés után a budapesti Groupama Arénában 2019. június 11-én. A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Két óra alatt kelt el az összes jegy a magyar-szlovák meccsre

Mindössze két óra alatt minden jegy elkelt a szeptember 9-i Magyarország-Szlovákia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.

"A belépők iránti igény jelentősen meghaladta az eladható jegyek számát, ennek megfelelően a meccsjegy.mlsz.hu-n kiemelkedően magas volt az egy időben vásárolni szándékozók száma, és sokan álltak sorban a Ticket Express Bálnában található jegyirodája előtt is" - olvasható a magyar szövetség (MLSZ) Facebook-oldalán.

A tájékoztatás szerint a jegyértékesítő rendszer folyamatosan és gyorsan kiszolgálta a szurkolókat, de mivel a két óra során folyamatosan tízezernél többen kíséreltek meg belépőhöz jutni, és egy fő akár négyet is vásárolhatott, óhatatlanul sokan tapasztalhatták azt, hogy minden erőfeszítésük ellenére sem jutottak belépőhöz.

A magyar válogatott jelenleg vezeti selejtezőcsoportját, az egy meccsel kevesebbet játszott Szlovákia három pont hátránnyal második. Márciusban, a sorozat első játéknapján a házigazdák 2-0-ra nyerték a két csapat szlovákiai összecsapását.

A magyarok négy nappal a Groupama Arénában sorra kerülő telt házas találkozó előtt Podgoricában Montenegróval játszanak barátságos mérkőzést.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
×
×
×
×