eur:
393.49
usd:
364.39
bux:
71929.21
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Német Nagydíjának első szabadedzésén a hockenheimi versenypályán 2019. július 26-án. A futamot július 28-án rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Hajmeresztő, amit a versenyzők kamerája rögzített a Német Nagydíjon - videó

Hatalmas káoszról árulkodik a szakadó esőben megrendezett futamon készült felvétel.

Nemcsak a pályán lehetett látni egészen hajmeresztő dolgokat, hanem a boxutcában is, ahol egyébként rekordszámú kiállást regisztráltak - írja a player.hu, amely a történtekről egy, az Instagramra felkerült videót is észrevett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

C h a o s ? . There were 78 pit stops at Hockenheim... it’s amazing no one hit each other, but there were a few close calls ? . #GermanGP ?? #Formula1 #F1

FORMULA 1® (@f1) által megosztott bejegyzés,

A Mercedes számára csúfos véget ért hazai nagydíjról ITT írunk bővebben.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Nincs megállás, folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Nincs megállás, folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Felemás hangulatban telt a kereskedés csütörtök reggel Ázsiában, ezt követően azonban Európában folytatódik az emelkedés a tőzsdéken, míg Amerikában a függetlenség napja miatt ma nem lesz kereskedés. Gazdasági események szempontjából a brit parlamenti választások okozhatnak elmozdulásokat, illetve érkezik az EKB jegyzőkönyve is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×