eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Itt a következő Hagi-generáció

A "Kárpátok Maradonája", vagyis a román Gheorghe Hagi fiát leszerződtette a belga bajnok Racing Genk. Ianis Hagi 20 éves, és már a román válogatottba is betették ötször.

Ianis Hagit szerződtette a belga bajnok Racing Genk labdarúgócsapata.

A klub tájékoztatása szerint a 20 éves, ötszörös válogatott román játékossal öt évre szóló megállapodást írtak alá. A labdarúgó 17 évesen már kipróbálta magát külföldön, de másfél szezon alatt mindössze két mérkőzésen léphetett pályára a Fiorentinában.

Ianis Hagi kulcsembere volt az idei U21-es Európa-bajnokságon elődöntős román csapatnak.

A Bajnokok Ligájában automatikusan csoportkörös belga gárda előtt a román Viitorul Constanta együttesében szerepelt, amelyhez 14 évesen igazolt, és ahol édesapja, Gheorghe Hagi a tulajdonos és a vezetőedző.

Az 54 éves Gheorghe Hagi korának egyik legjobb játékosa volt, a Kárpátok Maradonájának hívták. A 125-szörös román válogatott - fiához hasonlóan - támadó középpályás karrierje során többek között játszott a Real Madridban, a Barcelonában és a Galatasarayban is.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×