eur:
394.95
usd:
367.81
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Athén, 2018. október 12.Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya a Nemzetek Ligájában játszott Görögország - Magyarország mérkőzésen az athéni Szpírosz Lúisz Olimpiai Stadionban 2018. október 12-én. (MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz)
Nyitókép: MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz

Hat újoncot hívott be Marco Rossi

Marco Rossi szövetségi kapitány csütörtökön 32 játékosból álló, hat újoncot magában foglaló bő keretet hirdetett a magyar labdarúgó-válogatott előtt álló két Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.

A behívott futballisták közül a debreceni Ferenczi János és Pávkovics Bence még sosem volt felnőtt kerettag, a dunaszerdahelyi Vida Krisztopher, az újpesti Zsótér Donát, továbbá a kispesti Gróf Dávid és Gazdag Dániel viszont a bő keretben már szerepelt. Vannak hosszabb kihagyás után visszatérő futballisták is Eppel Márton és Fiola Attila személyében.

A magyarok június 8-án Azerbajdzsánban lépnek pályára, majd három nappal később Wales együttesét fogadják a Groupama Arénában.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×