eur:
393.07
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Gyarmati Panka hódeszkás a legeredményesebb évét záró Magyar Snowboard Szövetség (MSBSZ) budapesti sajtótájékoztatója után 2016. március 23-án. Gyarmati Panka január 22-én az egyesült-államokbeli Mammothban rendezett sloopstyle (trükkös akadályverseny) számában győzött, ezzel a havas sportok első magyar vk-győztese lett.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Komoly fájdalmakról beszélt a junior világbajnok magyar hódeszkás

Bejelentette visszavonulását Gyarmati Panka világkupagyőztes szabadstílusú hódeszkázó.

A Magyar Snowboard Szövetség pénteki budapesti sajtótájékoztatóján a 26 éves sportoló könnyeivel küszködve elmondta: bár a 2018-as olimpiai kvalifikációs időszak elején elszenvedett sípcsonttörése után még sikerült elérnie egy vk hetedik helyezést, már nem volt elég verseny hátra ahhoz, hogy megvalósíthassa nagy álmát, a részvételt a phjongcshangi ötkarikás játékokon.

"Visszajutottam ugyan arra a szintre, ahol a sípcsonttörésem előtt voltam, de

a test nem felejt, erős fájdalmaim voltak és vannak azóta is.

Úgy érzem, eljött az a pont, hogy ezt a hosszú szakaszt lezárjam, és egy új fejezetet kezdjek az életemben" - fogalmazott Gyarmati Panka, aki a jövőjét illetően elmondta: főállásban egy reklámügynökségnél dolgozik, de a sporttól sem szakad el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×