eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Sorozatban nyolcadszor bajnok a Juventus

A 33. fordulóban szombat este hazai pályán hátrányból fordítva 2-1-re győzte le a Fiorentinát.

A torinóiak így öt fordulóval a Serie A befejezése előtt behozhatatlan előnyre tettek szert a második Napolival szemben.

A vendégek már a hatodik percben megszerezték a vezetést Nikola Milenkovic révén, amit Alex Sandro egyenlített ki nem sokkal a szünet előtt. A bajnoki címet érő találatot végül German Pezzella, a Fiorentina argentin védője "vállalta magára", miután saját kapujába továbbított egy beadást.

A Juventus az első csapat az öt nagy európai bajnokságban, amely sorozatban nyolcszor nyert bajnoki címet,

eddig a rekordot holtversenyben tartotta a francia Olympique Lyonnal, amely 2002 és 2008 között volt egyeduralkodó hazájában.

A Juventus összességében pedig 35. olasz bajnoki címét szerezte. A torinói együttes már eddig is fölényesen vezette az örökranglistát, mivel a mögötte álló két milánói csapat, az AC Milan és az Internazionale egyaránt 18 alkalommal volt bajnok.

Serie A, 33. forduló:

Juventus-Fiorentina 2-1 (1-1)

korábban:

Bologna-Sampdoria 3-0 (0-0)

Cagliari-Frosinone 1-0 (1-0)

Empoli-SPAL 2-4 (1-2)

Genoa-Torino 0-1 (0-0)

Lazio-Chievo 1-2 (0-0)

Udinese-Sassuolo 1-1 (0-1)

Parma-AC Milan 1-1 (0-0)

később:

Internazionale-AS Roma 20.30

hétfőn játsszák:

Napoli-Atalanta 19.00

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×