eur:
394.92
usd:
367.87
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
George F. Hemingway klubtulajdonos a Budapest Honvéd Magyar Futball Akadémiája új utánpótlásközpontjának avatásán 2018. november 22-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezt üzente Orbán Viktornak a Honvéd korábbi tulajdonosa

Az exklubtulajdonos, aki a napokban adta el a klubot, utoljára jelentkezett szokásos keddi videós bejegyzésével, amit Hemi-vlognak hívnak.

Az exklubtulajdonos szokásos keddi videós bejegyzése – amit Hemi-vlognak hívnak – utoljára jelentkezett.

George F. Hemmingway a beszédében elköszönt a dolgozóktól, honvédosoktól, a szurkolóktól, köszönetet mondott az elmúlt évekért mindenkinek, akit illet. Elsősorban Orbán Viktornak.

Az üzletember elmondta: nagyon sok segítséget kaptak az utánpótlással és a különböző dolgokkal kapcsolatban a kormánytól, Orbán Viktortól, szeretné neki megköszönni.

"2010 előtt haldokoltunk, az egész magyar labdarúgás haldoklott, és most feltámadtunk. Azt szeretném mondani, hogy türelem kell, és köszönöm mindenkinek, aki segített" - emelte ki.

Végezetül azt mondta: "jó kezekbe helyeztem a Honvédot!"

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×