eur:
393.08
usd:
363.26
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Háfra Noémi (k), valamint Gabriela Perianu (b) és Cristina Laslo, a román válogatott játékosai a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének negyedik fordulójában játszott Magyarország - Románia mérkőzésen Nancyban, a Jean Weille Sportközpontban 2018. december 12-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Háfra Noémi nagy elismerést kapott

Háfra Noémi, a Ferencváros átlövője, valamint a címvédő Győr három játékosa is bekerült a női kézilabda Bajnokok Ligája álomcsapatába, amely a vezetőedzők szavazatai alapján alakult ki.

Az európai szövetség honlapjának beszámolója szerint 16 szakvezetőt kértek fel, közülük 14 adta le voksát. A legtöbb szavazatot a CSM Bucuresti jobbátlövője, Jovanka Radicevic kapta, akit 12 edző látott posztja legjobbjának.

A Ferencváros átlövője, Háfra Noémi hét voksot kapott a legjobb fiatal játékos kategóriában.

Egy másik álomcsapat idén is a szakértők és a szurkolók véleménye alapján alakul ki, a szavazás a negyeddöntő jövő hétvégi rajtja előtt megkezdődik.

A címvédő Győr a dán Odense, az FTC pedig az orosz Rosztov-Don csapatával találkozik a budapesti négyes döntőbe jutásért.

A női BL álomcsapata:

kapus: Katrine Lunde (Vipers Kristiansand)

balszélső: Manon Houette (Metz HB)

balátlövő: Anne Mette Hansen (Győr)

irányító: Stine Oftedal (Győr)

beálló: Crina Pintea (Győr)

jobbátlövő: Anna Vjahirjeva (Rosztov-Don)

jobbátlövő: Jovanka Radicevic (CSM Bucuresti)

védőjátékos: Kelly Dulfer (Köbenhavn Handbold)

fiatal játékos: Háfra Noémi (Ferencváros)

vezetőedző: Emmanuel Mayonnade (Metz HB)

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 21:58
×
×
×
×