eur:
394.54
usd:
365.35
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Stratégiai együttműködést kötött a Szerencsejáték Zrt. és az MLSZ

A 2021/22-es bajnoki szezon végéig stratégiai marketing együttműködési megállapodást írt alá a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).

A közlemény szerint ennek keretében a Szerencsejáték Zrt. vagyoni értékű jogokat vásárol szezononként nettó 2,7 milliárd forint értékben, és hirdetőként jelenik meg az MLSZ által biztosított felületeken a felnőtt férfi válogatott és az OTP Bank Liga mérkőzésein.

"Megtiszteltetés a Szerencsejáték Zrt. számára, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetséggel kötött együttműködési megállapodás révén hozzájárulhatunk a nemzeti futballválogatott hosszú távú sikeres szerepléséhez és a sportág fejlődéséhez" - mondta Czepek Gábor, a hazai lottótársaság vezérigazgatója, aki "nagy üzleti lehetőségnek" tartja a megállapodást, mivel a sportfogadás az egyik legnépszerűbb és leginkább növekvő játéktípusa a szerencsejátékoknak.

"Mindent megteszünk azért, hogy a Szerencsejáték Zrt. ügyfelei, a fogadók egyre nagyobb örömüket leljék az OTP Bank Liga és a magyar válogatott mérkőzéseiben" - jelentette ki Csányi Sándor MLSZ-elnök, aki hozzátette, először a hétvégi bajnoki fordulóban, kiemelt helyen, marketing partnerként teszik láthatóvá a legfontosabb labdarúgó-mérkőzéseken a Szerencsejáték Zrt. termékeit.

A közleményből kiderült, a sportfogadás népszerűsége világszerte és Magyarországon is folyamatosan nő, a sportfogadási játékokból - Tippmix, Tippmixpro, Totó, Góltotó - már a társaság bevételeinek közel fele származott, és ez az arány dinamikusan növekszik.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×