eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Várhidi Péter
Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Várhidi Péter beperelte a mosonmagyaróvári futballklubot, és ez még nem minden

A kék-fehér klub egykori trénere fel is számoltatná a csapat mögötti vállalkozást. Az MLSZ a klub szerint a mosonmagyaróváriak mellett áll a pénzügyi vitaként indult konfliktusban.

Várhidi Péter, az NB II-es Mosonmagyaróvár korábbi vezetőedzője beperelte volt klubját, mert szerinte a klub elmaradt bérével tartozik neki. Ő és ügyvédje kezdeményezték a klubot működtető vállalkozás felszámolását is. A mosonmagyaróváriak elnöke, Drescher Ottó szerint mindent kifizettek a volt trénernek, amiben előzetesen megállapodtak - írja a Kisalföld.hu.

Várhidi Péter mintegy másfél évig volt az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője, 2017 nyarától tavaly október közepéig irányította a kék-fehér együttest. Ekkor azonban kenyértörésre került sor közte és a klub között és Várhidi távozott a Lajta partjáról.

"Magam sem tudom, szakmailag miért kerültem ellentétes álláspontra az elnök úrral, aki addig egyetértett velem. Én mindent megtettem a klubért, Mosonmagyaróvárért, de mégsem kellettem" - nyilatkozta korábban a Kisalföldnek a volt szövetségi kapitány, aki azt is elárulta, szerinte nem volt korrekt a búcsú.

"A klub nem teljesítette, amit kell egy határozott idejű szerződés esetében.

Éppen ezért megbíztam dr. Horváth Gábor ügyvédet, hogy képviselje az érdekeimet a klubnál" - tette hozzá az azóta Ózdon utánpótlás-igazgatói munkát vállalt szakember.

A klub képviselője időközben - szerinte - bizonyítékot csatolt be arra vonatkozóan, hogy megtörtént az elmaradt bér kifizetése, aminek összegéről nem tudni hivatalos számot.

A mosonmagyaróvári klub elnöke, Drescher Ottó a lapnak elmondta, Várhidi nem csak a bíróságon,

a Magyar Labdarúgó Szövetségnél is feljelentette a klubot, ám a testület fegyelmi bizottsága az oda is benyújtott bizonyítékok alapján már el is utasította a volt vezetőedző keresetét,

ez alapján biztos benne, hogy a bíróság is hasonló döntést hoz.

Címlapról ajánljuk
Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 19:01
×
×
×
×