eur:
393.05
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nicosia, 2017. szeptember 27.Sallai Roland, az Apoel (j) és Serge Aurier, a Tottenham Hotspur játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligájában a nicosiai GSP Stadionban 2017. szeptember 26-án. (MTI/EPA/Katia Hrisztodulu)
Nyitókép: MTI/EPA/Katia Hrisztodulu

Még fájdalmat érez a válogatott sztárja

Sallai Roland továbbra sem egészséges, a német élvonalbeli Freiburg magyar labdarúgója az első idei edzésen mindössze néhány kört tudott futni.

A Bundesligában 17 fordulót követően a 11. helyen álló csapat vezetőedzője, Christian Streich elmondta: reménykedett, hogy a másfél hónapja sérült Sallai a téli felkészülés kezdetére felépül. "Sajnos még mindig fájdalmat érez, ami nem jó" - mondta a magyar támadóról pénteken.

A Freiburg hétfőn spanyolországi edzőtáborba utazik, ahol két felkészülési mérkőzés szerepel a programban.

Sallai augusztusban szerződött Németországba, és november közepén elszenvedett ágyéksérüléséig hét bajnoki találkozón kétszer volt eredményes. A 21 éves csatár ősszel alapembere volt a magyar válogatottnak: Marco Rossi szövetségi kapitány a Nemzetek Ligájában négy meccsen a kezdőcsapatba jelölte őt, a görögök ellen gólt is szerzett. A novemberi két találkozón azonban sérülése miatt már nem léphetett pályára.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×