eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Közönség a Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén a mogyoródi Hungaroringen 2018. július 28-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Verstappen és Kubica a Hungaroring 2019-es nagy szerencséje

Rengeteg lengyel és az ideinél is több holland szurkoló érkezhet a jövő augusztusi Formula-1-es Magyar Nagydíjra - jelezte az InfoRádiónak a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. Gyulay Zsolt a következő szezon egészére is növekvő érdeklődést vár a sorozat iránt.

Az előzetes várakozásokon túlmutató a jegyeladás a Forma-1 2019-es Magyar Nagydíjára, ami nagyban köszönhető a lengyel Robert Kubica visszatérésének.

A pilóta valóságos jegyvásárlási "hisztériát" indított Lengyelországban

- fogalmazott Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

"Jobban állunk, mint tavaly ilyenkor, ami jó hír, mert tavaly is jól álltunk" - bizakodott Gyulay, aki szerint a Liberty Media tulajdonlása és filozófiája a Forma-1-ben jótékony hatással van a száguldó cirkuszra szerte a világon.

A hollandok is megmozdultak már Max Verstappen miatt, a narancssárga szerelésben érkező szurkolók egész tribünöket foglalnak le előre,

emiatt nagyon oda kell figyelni, hogy milyen áron és hogyan adják a jegyeket, milyen kedvezmény jár az évnek ebben a szakában.

"Azt gondolom, a világbajnokság egyre kiélezettebb lesz, a különbségek lassan eltűnnek a pilóták és a versenyautók között" - adott hangot reménykedésének a Gyulay Zsolt, aki a társaság vezetőjeként nyereséges évet vár 2019-ben. "Célszerű a nyereséget, több nézőt hozó versenyeket megrendezni, jelen pillanatban ezen dolgozunk, zajlanak a minisztériummal történő egyeztetések".

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Erősen megoszlanak a vélemények a „buy now, pay later” (BNPL) jelenségről. Egyesek a vásárlói élményt forradalmasító üzleti lehetőséget, mások csak az áruhitel újrafestett változatát látják benne. Tény, hogy nálunk is sikerült mára megvetnie a lábát: fél év alatt ötszörösére ugrott azon online kereskedelmi helyek, webáruházak aránya Magyarországon, amelyek ezt az újfajta halasztott vagy részletfizetési lehetőséget kínálják. A finanszírozói oldalon már három magyar céget és két multit is találunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×