eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Hosszú Katinka a 400 méter vegyesúszás döntőjében nyert aranyérmével a kínai Hangcsouban zajló rövidpályás úszó-világbajnokságon 2018. december 11-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Roman Pilipej

Így karácsonyozik Hosszú Katinka

Családi körben tölti az ünnepeket a háromszoros olimpiai bajnok úszó, aki valami viccessel lepné meg edzőjét.

Hosszú Katinka a Borsnak elmondta, hogy előre nem nagyon szokott készülni a karácsonyra, de amikor otthon van, akkor már arról szól minden, hogy együtt a család.

„Az eddigi 29 évemben valahogy mindig sikerült úgy megoldani, hogy a karácsonyt otthon tudjam tölteni. Az a hagyomány, hogy 24-én otthon vagyunk, vacsorára halászlevet eszünk, 25-én és 26-án pedig az egyik, majd a másik nagymamát látogatjuk meg. Sajnos idén változik a program, mert az egyik nagyim már nem lehet velünk. Egyébként éppen az állandósága miatt szeretem a karácsonyt, mert tudom, hogy ugyanazt fogom csinálni, mint az elmúlt húszegynéhány évben, ez a stabil pont az életemben.

Karácsonykor újra gyereknek érzem magam”

– fejtette ki.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó a halászlevet tésztával eszi, ahogy az Baján szokás.

„A karácsonyt végigbűnözöm, ha evésről van szó.

Ez az az időszak, amikor két-három napig folyamatosan tele vagyok, szinte mindig eszem. Nálunk, főleg 25-én annyi fogás van, hogy nem tudnám felsorolni. Egy hadsereg is jóllakna. Muszáj mindenből enni egy picit” – mondta.

Az ünnepek után azonnal edzőtáborba utazik, de úgy érzi, egyébként sem tudna sokáig lazítani. Edzőjét, Petrov Árpádot egy jópofa ajándékkal lepné meg, mert a humor a munkakapcsolatuk egyik meghatározó tényezője

Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×