eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Hosszú Katinka versenyez a 100 méter hátúszás döntőjében a kínai Hangcsouban zajló rövidpályás úszó-világbajnokságon 2018. december 12-én. Hosszú ezüstérmet nyert.
Nyitókép: MTI/EPA/Roman Pilipej

Tovább tarol Hosszú Katinka

Hosszú Katinka három aranyérmet nyert a Lausanne-ban zajló rövidpályás úszóverseny csütörtöki nyitónapján.    

A viadal honlapja szerint a háromszoros olimpiai bajnok 200 méter háton, 200 méter vegyesen és 200 méter pillangón diadalmaskodott.

A kétnapos svájci eseményen Hosszúhoz hasonlóan több olyan versenyző is rajthoz áll, aki a múlt héten még a kínai Hangcsouban rendezett rövidpályás világbajnokságon szerepelt.

Ismert, ugyanebben az időben egy, a FINA égiszén kívüli versenyen szerepelt volna Hosszú, csakhogy a torinói meghívásos, pénzdíjas, az eddig ismerttől gyökeresen eltérő forgatókönyvű viadal megrendezését lemondták azok után, hogy a FINA eltiltással fenyegette meg a sportolókat, akik elindulnak rajta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×