eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Férfi vízilabda Magyar Kupa - A Miskolc lesz az FTC ellenfele a döntőben

A Miskolc lesz a bajnoki címvédő Ferencváros ellenfele a férfi vízilabda Magyar Kupa vasárnapi fináléjában, miután a szombati második elődöntőben a borsodi csapat egy góllal a BVSC fölé kerekedett.

A Komjádi Uszodában zajló négyes döntő második összecsapásán végig szoros volt az állás, jelentősebb előnyre egyik alakulat sem tudott szert tenni. A hajrában a vasutascsapat elszalasztotta az egyenlítés lehetőségét, így a Miskolc 9-8-ra nyert és döntőbe jutott.

Eredmények, férfi Magyar Kupa, négyes döntő:

elődöntők:

PannErgy-Miskolci VLC - BVSC-Zugló 9-8 (2-2, 3-3, 3-2, 1-1)

FTC-Telekom Waterpolo - A-Híd OSC Újbuda 11-7 (2-3, 5-1, 3-2, 1-1)

Vasárnap az UVSE - BVSC-Zugló Diapolo női döntőt 14 órától rendezik meg, majd 16 órától a férfiak fináléjára kerül sor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×